myspys

Har precis ätit jätte good mat med kära familjen och mu blir de lite mys i soffan med tända ljus. jätte mysigt :) och självklart en kopp gott kaffe :)

trevlig söndag. xxx





dont like it black

God morgon. Idag är jag super trött. har sovit för mycke tror jag. tror inte att det är bra för mig att sova 10 timmar.
Köpte mjölk igår (trodde jag) kommer upp och ska göra kaffe. häller ner de jag trodde va mjölk med det var yoghurt. inte mysigt i kaffet, men orkar bara inte gå ner o handla mjölk så jag försöker bara dricka de svart, jag som normalt har jätte mycke mjölk i :p

Idag får vi se vad den här dagen har att erbjuda. 13 grader men solen lyser iaf :) 2 dagar kvar tills vårt äventyr börjar i Irland :) kommer bli så spännande :)

ha en bra dag. puss




appelpie

mmmm gjorde carbonara (en hel del) och hemmagjord paj med vaniljglass idag :D idag var bara en kväll hemma. blev en.del igår :p jobbigt bara att jag inte kan sova. får väl göra något så jag blir trött. läsa en bok eller städa. hoppas ni får en skön lardag.

pusss






hangover

hangover day today. inga bilder tyvär, alla bilder ligger på kameran. gud va de ska bli kul när alla bilder väl kommer upp. men det är när jag kommer tillbaka till gran canaria eftersom att jag glömde sladden till kameran där :p shit happends :p


nu kaffe och försöka må bättre. kundera på att gå ut o festa idag igen men tarot korten säger annat. rest and habe a day off. TAKE A BREAK!!! ok. kanske skulle lyssna men vete fan ;)

puss på er


rätta storleken för red bull

varför har vi inte denna storleken på gran canaria? :)



last shopping in sweden

duschat, färgat hår ska sminka mig o packa klart sen åker vi mot lund för lite shopping sen till köpenhamn :)

Det börjar närma sig nu. gud va kul de ska bli. Resa runt i europa med sabrina. woho. awesome :) på tisdag börjar min resa till irland för att möte upp sabrina. sjukt kul :) vet inte vad man ska ha med sig. jag vill ha med.mig så mycke saker. åååhh, men jag får välja ut de viktigaste (klänning o högklackat) ;)

måste gå nu gott folk.

puss på er

Sep. 27, 2012

hatar när.man råkar skicka utan att man skrivit klart.

sista kvällen i sverige. nu blir de spel. pussss




kräftchampion 2012

Helt ärligt, man är inte mästare för inget. åt precis kräftor. gud va got

somedays...

sitter vid brasan, dricker kaffe och kollar på nyheterna. ok. inte ok är att mamma kommer in och väcker mig genom att prata för mycke med mig när jag sover. men de var ju iaf bra nyheter.

nu är det 22 dagar kvar tills jag åker tillbaka hem. saknaden är stor. men först ska vi ut o resa lite, det kommer att bli en upplevelse. hörs senare.

puss o kram


dont you worrie child

6 dagar kvar, eller 5 dagar kvar. sen börjar resan :) can't wait :)
idag har varit en skön dag. varit ute o shoppat. drukigt öl och ätit mat med älskade vänner och bror. men saknar fortfarande mina två änglar på gc. madde o jonna och sen min familj :)

just nu ligger i sängen och försöker men kan inte sova. vad är de för fel. vem vill inte sova? :)
ska försöka läsa en bok och drömma mig bort, långt bort till en annan plats med vita stränder där solen alltid skiner :)

sov gott.. puss



sjöbo skogen

ett par dagar i sverige nu har varit skönt, men saknar värmen en del nu. ska äta lite frukost nu sen ska jag in till malmö. träffa mina underbara vänner. äta thaimat och så klart shopping. :) fredag bär det av till köpenhamn och tisdag börjar resan :)

fattar inte helt hur man läggen upp bilder med den här appen men det lär jg mig med tiden.



puss på er och ha en super bra dag

RSS 2.0