sallad med bacon

sitter bara hemma just nu. har tvättat, diskat, legat vid poolen och duschat. ska göra någon mat snart. idag blir det sallad med bacon och ost. mums.. fast jag skulle kunnat byta ut osten vi har till en godare...

väntar på att kevin ska komma hem först. Bad honom att köpa med sig en flaska vitt vin med sig hem. fast den är till maten i morgon då det blir italienskt :).. ska klä på mig något och börja med maten. kommer han inte så är inte det mitt promblem.  jag börjar bli hungrig.

vill fixa mina naglar en dag snart. svårt att få tid till henne jag vill gå till. vill inte gå till någon annan här. litar inte på dem. har sätt vissa naglar. skit fula. ser ut som lösnaglar. usch. känner mig bitchig och gnällig idag. ska tillbaka till jobb.. nån dag i veckan ska jag ut och shoppa också, jag behöver det.


skriver en annan dag denna eller nästa månad ;)

pusss

saker som ska köpas...

en nya liten söt dator men inbygd kamera. så jobbigt att ta bilder men min vanliga. lägga in dem och sen lägga upp dem. hade varit lättare om man hade en kamera på datorn ist. mycke lättare :)

det är något fel med canal + hallå. kolla faktisk på tv här. kan inte se något. helt svart. åh sen är jag sugen på kanelbullar. mmm.. kakor. bullar. jag behöver något gott just nu.


ska se till att äta något gott.. pussss

Blogg hjälp

gud asså. jag måste verkligen ta och ändra min blogg. ändra den precis men är ändå inte helt nöjd. vet inte hur jag vill ha den. inte så jag har den iaf. så mycke vet jag :P får väl ta en dag då jag sitter och fixar allt med Malins hjälp :)

Viber

då var jag tillbaka för dagen. är ju inte så hype på att skriva precis. jag är för lat.
när jag väl skriver så lägger jag ändå inte upp bilder. orkar inte lägga in bilderna och sen lägga upp dem. tycker det är lite drygt :P nu har algot skaffat viber så vi kan sitta och snacka. :) så sjukt varmt idag. är så seg. ska hoppa in i en duscha. känner mig sjukt svettigt.

gillar viber. bra sak det där :) tycker alla borde ha de. men hörde något om att dem tog bort det innan men nu finns det igen. men förstår inte varför det inte funkar på mammas mobil :/

nu ska jag in i en dusch. måste ladda på min mobil sen också.

kyss på er


BBQ Party

idag blir det BBQ med sabrina, leon, jose och om frida kommer det vet vi inte. sen blir det jobb. känner att jag vill köpa en ny dator och en ny kamera. jag e så seg på att lägga in bilder men det är väl för att jag spenderar så lite tid vid dator. hmm..  jag ska inte lova att jag skriver mer utan ni får bli glada av det ni får :)

de kommer om 2 timmar så jag ska ta en dusch och vakna till liv sen ringa sabrina :)

kyss på er

12/9-11

jag vet att jag inte skrev igår. men det var söndag. vi sov hela dagen sen skulle jag varit ledig men så blev det inte. men skit i det. jag kännar ju en massa pengar :D
jobbar idag med. jobbar mycke nu men det gör mig inget alls :D
i morgon ska vi åka till en mat affär som heter al campus. den är jätte stor :D wiie gillar vi :) stor handla. sen ska jag fixa mina naglar nån dag och nästa vecka blir det väl shopping i las palmas. lite nya kläder, saker till hemmet m.m.
skönt att jobba igen :)

Det är skönt att bo hör ute på green sea. inga affärer nära vilket gör att jag inte går och köper en massa onödigt skit :) saker jag ska köpa är en ny kamera med större minne och en ny dator vill jag oxå ha :)

men nu. puss på er så ska jag skriva mer sen. försöka iaf :P kevin kommer snart och då blir det poolen sen mat. pusss

sexy saturday

 Idag var det lördag och då är det fiesta ;) wopp wopp..
väntar på att mini och madde ska komma. då blir det dricka och poolen :) bra tsm också :D
sen blir det att göra sig skit snygg för jobb och utgång efter :) kommer bli skoj :D
nu börjar jag känna mig lite trött. kanske ska ta en powernap så jag e frisk till senare :D

ska försöka ta bilder och lägga upp sen.
btw så ska jag be frida om bilderna från semestern :D wiiie :D det var bara en dag vi tog bilder typ :P haha men men ni får bli nöjda med va ni får. inte vara så kräsna.

kyss på er

Too long

jag vet att jag har varit jätte dålig på att skriva nu men jag har en ursäkt :D
först var vi på semester och jag orkar inte skriva från min galaxy. jätte jobbigt. och den kan jag inte ladda upp foton med heller. jobbig jävel. sen när vi kom hem så har vi fått paka upp och ha oss hela tiden. jobbigt det med.
sen har internet var dåligt eftersom att vi haft Moviestar men nu har vi bytt till vodafone and i'm back ;)

Idag kommer Madde och Mini hit och vi ska dricka lite cooktails och bada i poolen. senare bär det va till jobb. Madde jobba som PR för zig zags och jag jobbar nu för seven. jag har det faktiskt bra där :) Min kära söta men mycket lata pojkvän orkar inte göra frukost så jag får bre mackan till honom.

men så fort han gått kan jag skriva lite mer.

pussssssss

dagens skratt

Stålmannen flyger över manhattan och spanar efter osedligheter när han får syn på Wonderwoman som ju också är en superhjälte. Wonderwoman ligger spritt språngande naken på ett tak och solar. Stålmannen tänker att hon är ju grymt snygg. Han skulle bra gärna vilja flyga ned och sätta på henne, men han är ju trots allt en gentleman så han flyger vidare. När han åter igen passerar platsen så ligger Wonderwoman fortfarande där med brett särade ben.

- Äh va fan, jag är ju stålmannen så jag flyger ned snabbt som fan och dundrar på henne och drar igen, hon hinner aldrig märka att det var jag!
Han flyger snabbt ned och bom bom bom så är det klart och han drar igen.

- Va fan var det där, undrar Wonderwoman och reser sig på armbågarna.

- Inte fan vet, jag säger osynliga mannen, men jag har jävligt ont i arslet!

 

Dagens skratt

En man kommer inrusande till doktorn.

- Hjälp mig, jag står inte ut längre.

- Vad har hänt, frågar doktorn!

- Jag vet faktiskt inte, men det är någonting som kryper omkring i Häcken, så förbannat.
Doktorn ber mannen dra ner byxorna och luta sig framåt. Han öppnar upp där bak, får se världens största Bennikemask.

- Du har en jäkla tur, säger doktorn, vi har nyligen fått en ny revolutionerande metod att bota Bennikemaskar från Urganblongoo. Kuren är på 11 dagar, så vill Du, kan vi börja kuren klockan 09.00 i morgon bitti.

- Ja för fan, jag står inte ut längre. Precis när jag skall till att somna, så vänder den där fan på sig. Jag blir alldeles klarvaken.
Doktorn ber mannen att morgonen därpå, ha med sig ett hårdkokt ägg och en seg gubbe.
Nästa morgon travar mannen in till doktorn som ber honom dra ner byxorna och luta sig framåt. Doktorn stoppar upp det hårdkokta ägget i röven på mannen och efter med den sega gubben. Efter 10 dagar säger doktorn till mannen.

- I morgon är det sista dagen, då vill jag att Du har med Dig det hårdkokta ägget och en hammare.
Morgonen efter, när byxorna är neddragna och mannen står framåtlutad, kör mannen upp det hårdkokta ägget.
Ungefär en minut senare kommer Bennikemasken ut och tittar sig omkring och säger.

- Va fan får jag ingen seg gubbe idag för?!
SMACK!!! Och doktorn klappar till honom med hammaren så han dör.

 

Dagens skratt

Det var ett par som hade varit gifta i över 30 år. Varje gång de skulle älska insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. Nåväl, efter 30 år kände kvinnan att det var löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt, när de var mitt i ett vilt, skrikande, romantisk session, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att hennes man höll i en batterigående, apparat, en vibrator! Mjuk, underbar och större än en riktig en. Hon gick i taket.

- Din jävla idiot, skrek hon åt honom. Hur har du kunnat ljuga för mig under alla dessa år?

- Bäst du förklarar dig själv!
Mannen tittar henne rakt i ögonen och säger lugnt:

- Jag förklarar leksaken.... du förklarar barnen....

 

Dagens skratt

Hustrun stod och stekte frukostägg åt sin make.
Plötsligt kommer maken inrusande i köket.

-"Försiktigt," säger han, "FÖRSIKTIGT! Använd mer margarin! Du steker
för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND PÅ DEM NU! Det behövs mer margarin. Åh, herre gud! VAR ska du få plats med MER MARGARIN? Dom kommer att fastna! Försiktigt... FÖRSIKTIGT! Jag sa FÖRSIKTIGT!
Du lyssnar ALDRIG på mej när du lagar mat! Aldrig! Vänd dem! Skynda dej nu!
Är du tokig? Har du mist förståndet? Glöm inte att salta dem.
Du vet att du alltid glömmer att salta dem. Använd saltet. ANVÄND SALTET! SALTET!!!"

Hustrun stirrar på honom.

- "Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte jag vet hur man steker ett par ägg?"

Maken svarar då lugnt,

- "Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil."

RSS 2.0